Az ofszet nyomtatás egy gyakran használt nyomtatási technika, amelyet úgy kell elképzelni, hogy a tintával bekent kép átkerül (vagyis "ofszetelődik") egy lemezről egy gumigörgőre, majd onnan a papírra, vagyis a nyomtatási felületre. Mi a 2540 dpi felbontású CMYK (cián, bíbor, sárga és fekete) négyszínű ofszet nyomtatási folyamatot alkalmazzuk.
A kétdimenziós vonalkód először az autóiparban terjedt el, majd később gyorsan népszerűvé vált világszerte különböző területeken, az utóbbi években főként az okostelefonok világában. Dióhéjban, a QR-kód (Quick Response) valójában egy kétdimenziós vonalkód, 100-szor nagyobb tárolási kapacitással rendelkezik, mint egy hagyományos áruházi vonalkód. A QR-kód az egyik legerősebb marketing eszköz lett mára a mobil szektorban. Ha QR kóddal ellátott névjegykártyát használsz, ez egy kiváló módja annak, hogy összekapcsold egymással az off-line és az on-line világot.
Ezt a kártya méretet használják számos országban, szerte a világon. Így többek között ezzel a mérettel találkozhatunk a következő országokban: Argentína, Brazília, Csehország, Finnország, Magyarország, Izrael, Kazahsztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Bulgária, Lettország, Mexikó és Dél-Afrika.
Az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Spanyolországban, Svájcban és Belgiumban az átlagosnál egy kicsit keskenyebb névjegykártya elterjedt, melynek mérete: 85 x 55 mm.
Ha Te az USA-ban vagy Kanadában élsz, egy névjegykártya szabványos mérete 89 x 55 mm. Ausztráliában és Új-Zélandon azonos névjegy méretet használnak, ez megegyezik azzal, amivel az észak-európai országokban, így Dániában, Norvégiában és Svédországban találkozhatunk, de Tajvan szigetén is ez a méret elterjedt, ami 90 mm x 55 mm. Japánban a névjegykátya mérete 91 mm x 55 mm. Kínában, Hong Kongban és Szingapúrban 90 mm x 54 mm méretű névjegyeket használnak.
A kártyák megrendelésével még nem indul el a gyártási folyamat. Miután kifizetted a megrendelt kártyáidat és a megrendelés összege beérkezett hozzánk, akkor indítjuk el a kátyák gyártását. Ennek az átfutása sok tényező függvénye, de maximum 7-10 munkanap. Ha a kártyák elkészültek, egy erre szakosodott csapat előkészíti azokat szállításra. Minden szállítási határidőt csak becsülni tudunk. A 9x5.eu nem felelős a belföldi és/vagy nemzetközi postai szolgáltatók, futárcégek késedelmes teljesítéseiért. A 9x5.eu csapatának nincs befolyása arra, hogy a futárszolgálatok vagy bármilyen más fuvarozó cég milyen ütemben és mikor szállítja ki a megrendelt termékeket. Így sajnos nem tudunk garantálni egy pontos dátumot a kártyák kézbesítésére. A 9x5.eu felelőssége kizárólag arra az időtartamra korlátozódik, ami a megrendelés beérkezése, annak jóváhagyása, valamint a kártyák Posta vagy futárszolgálat felé történő átadása között telik el. A 9x5.eu felelőssége ott végződik, amikor a Posta vagy futárcég birtokba veszi a csomagot. A 9x5.eu semmilyen esetben sem felelős a Postai szolgáltató vagy a futárcég részéről felmerülő szállítási késedelemből adódóan.

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Vélemények, tapasztalatok (9x5.eu)

Gabriela Streit (OneLife)

Liestal, Svájc

"Kedves 9x5.eu csapat! Ma kaptam meg a megrendelt névjegykártyáimat és nagyon elégedett vagyok velük! Ezek sokkal jobbak, mint azok a kártyák, amiket legutoljára rendeltem egy másik cégtől, s amelyek minősége meg sem közelítette ezeknek a minőségét - nem beszélve arról, hogy azokat közel kétszer annyiért rendeltem, mint most ezeket!"
www.ONE123.eu

Tatyana Alpatova (DoTerra)

Szentpétervár, Oroszország

"Hi srácok! Tegnap kaptam meg a kártyákat, és szeretnék köszönetet mondani a gyors kiszolgálásért. A megküldött kártyák kivételesen exkluzívak, első osztályú minőségűek.Nagyon elégedett vagyok a kártyákkal - el is fogom mondani mindenkinek. Nagy, nagy köszönet érte!"


www.ILLOOLAJOK.eu  

Pásztor Julianna (Morinda)

Budaörs, Magyarország

"Kedves Com-Ware Kft.! Köszönjük szépen a remek szolgáltatást! A megrendelt kártyáim tegnap érkeztek meg Budaörsre, 7 nappal azután, hogy megrendeltem és kifizettem a szolgáltatást. Egyszerűen le vagyok nyűgözve a remek minőségtől. Minden bizonnyal a jövőben is Önöktől fogjuk megrendelni a névjegykártyáinkat! Nagyon szépen köszönjük."
www.NONIWORLD.net

Claudia Böhm (HLBS Network)

Ulm, Németország

"Rendkívül felhasználóbarát a weboldalatok, könnyű rajta eligazodni, az pedig végképp fantasztikus, hogy láthatom a végleges kártyáimat, mielőtt jóváhagyom a megrendelésemet és fizetek. Én biztosan ajánlani fogom ezt a szolgáltatást mindenkinek, akinek csak tudom!"
www.CSOKIFOGYI.eu

Sabrina Schulz (Lavylites)

Erfurt, Németország

"Hello! Csak azt akartam Nektek megírni, hogy tudjátok, megkaptam a névjegykártyákat. Nagyon jók! Köszönöm az igazán kiváló szolgáltatást és a kiváló kommunikációt. Ajánlani foglak benneteket a barátaimnak...:)"


www.LAVYL.eu  

Jessica Girelli (Rain)

Milano, Olaszország

"Ciao!!! Nemrég kaptam meg a kártyákat... melyek túlszárnyalták a várakozásaimat! Hatalmas munka ez srácok! Én egészen biztosan fogok még jelentkezni Nálatok, ha bebizonyosodik, hogy működnek a kártyáim, ez esetben tuti, hogy fogok belőlük újra rendelni."
www.RAIN123.eu


Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Vélemények, tapasztalatok (SmartNetworking System)

Franz Roither (LikesXL / XPRO)

Klagenfurt, Ausztria

"Nagyon örültem, hogy a SmartNetworking rendszert tesztelő első emberek közé tartozhattam. Számomra a rendszer tökéletesen működőképesnek bizonyult. Bevallom, hogy elvesztettem a Network-Marketing iránti meggyőződésemet. Mindig hiányzott a "MIT?" és a "HOGYAN?". Ez az eszköz sokkal könnyebbé és hitelesebbé teszi a munkánkat, és bárkit elvezethet a sikerhez. Ami engem illet, az én csoportom pontszáma jelentősen emelkedett, csak azóta, amióta ezt a rendszert megmutattam az embereknek."

www.L-XL.eu
www.XPRO-NET.com

Elly Plaatsman (QW Lianora Swiss)

Kerkrade, Hollandia

"Az elmúlt 3-4 évben én inkább csak "megfigyelő" voltam. A közelmúltban egy barátom megmutatta nekem ezt a rendszert. Az első benyomásom az volt, hogy "NA ESSÜNK NEKI!". Pontosan ez hiányzott nekünk az elmúlt évek során, egy olyan eszköz, amely valóban képes nekünk dolgozni. Meghívtam egy barátomat, aki azonnal csatlakozott is, bár korábban már sokszor beszéltem neki erről az üzletről, de talán nem voltam elég meggyőző és hiteles a számára. Köszönettel tartozom mindazoknak, akik segítettek ennek a rendszernek a fejlesztésében!"
www.LIANORA.eu

Wei Lin Chua (Bitqyck)

Manila, Fülöp-szigetek

"Elkezdtem használni ezt a rendszert, és az alsóvonalam FELROBBANT! A rendszeretek segítségével azonnal nőtt 27 új taggal az alsóvonalam! Ez a szolgáltatás óriási mértékű növekedést hozott a szervezetemben. A jutalékom mértéke gyakorlatilag megduplázódott. Nagyon boldog vagyok azokért a sikerekért, amit a SmartNetworking rendszer toborzó szolgáltatása segítségével szereztem. Szeretném ajánlani a SmartNetworking rendszer szolgáltatásait mindenkinek, aki hálózati marketinggel foglalkozik; hiszen segítheti az alsóvonalad gyors felépítését."

www.BITQYCK.eu

Zamil Toyo (Bitclub Network)

Kendari, Indonézia

"Wow! Milyen figyelemre méltó rendszer! Most már 24 óránként csatlakozik egy új ember a csapatomhoz. Terveim szerint a csapatom létszáma százas nagyságrenddel fog növekedni az év végéig! Ez a növekedés messze meghaladja az idei céljaimat! Most már képes vagyok az újonnan feliratkozottaknak is bemutatni azt, hogy miképp kell ezt a rendszert használni a gyors növekedéshez. Ez messze a legegyszerűbb szolgáltatás, amit valaha is használtam az alsóvonalam növekedéséhez. Ez egy óriási élmény a számomra. Határozottan beszélni fogok a rendszeretekről a barátaimnak a saját hálózatomban."
www.BITCOIN-ME.com

Alexandru Popescu (WorldVentures)

Bukarest, Románia

"Nemrégiben csatlakoztam, és elkezdtem használni a rendszereteket. Szinte azonnal kaptam jó visszajelzéseket. Eddig 14 új tag csatlakozott az alsóvonalamhoz négy héten belül. Plusz a rendszer elvégezte az alapvető munkát, nem kellett még az ujjamat sem felemelni! Egyre több ember csatlakozik az alsóvonalamhoz, amelynek következtében a csoportom gyorsan bővül, és így a természetesen a jövedelmem is! Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki ezt a csodálatos rendszert, amellyel valóban bővíteni tudod az üzletedet."
www.YOUSBH.eu

Karina Nilsen (Valentus)

Vejen, Dánia

"Szeretném elmondani nektek, hogy teljesen megváltoztathatja az életeteket az, ha használjátok ezt a szolgáltatást. Ez volt az egyik legjobb befektetés, amit valaha is tettem a hálózatom bővítése érdekében. Nagyon sokan csatlakoztak hozzám, amióta elkezdtem használni ezt a rendszert. A Ti rendszeretek valóban a nyertes formula volt ahhoz, amire szükségem volt egy nagy növekedéshez. A SmartNetworking System egy fantasztikus szolgáltatás, amely segít abban, hogy hatalmas ugrásra legyél képes. A SmartNetworking rendszer egy igazán nyerő rendszer a hatékonyabb toborzás érdekében!"
www.FOGYIKAVE.hu