Az első dolog, amiről beszélnünk kell, hogy nincs "egységes névjegykártya méret" a világban. A legtöbb országban elterjedtek standard névjegykártya méretek (pl. 85 x 55 vagy 90 x 50 mm), amelyeket gyakrabban használnak, de ez nem jelenti azt, hogy más méretek nem léteznének a világ különböző pontjain. A "9x5" névvel azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a világ szinte minden részén megközelítőleg 9 x 5 cm méretű névjegykártyákat használnak az emberek.
Ezt a kártya méretet használják számos országban, szerte a világon. Így többek között ezzel a mérettel találkozhatunk a következő országokban: Argentína, Brazília, Csehország, Finnország, Magyarország, Izrael, Kazahsztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Bulgária, Lettország, Mexikó és Dél-Afrika.
Az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Spanyolországban, Svájcban és Belgiumban az átlagosnál egy kicsit keskenyebb névjegykártya elterjedt, melynek mérete: 85 x 55 mm.
Ha Te az USA-ban vagy Kanadában élsz, egy névjegykártya szabványos mérete 89 x 55 mm. Ausztráliában és Új-Zélandon azonos névjegy méretet használnak, ez megegyezik azzal, amivel az észak-európai országokban, így Dániában, Norvégiában és Svédországban találkozhatunk, de Tajvan szigetén is ez a méret elterjedt, ami 90 mm x 55 mm. Japánban a névjegykátya mérete 91 mm x 55 mm. Kínában, Hong Kongban és Szingapúrban 90 mm x 54 mm méretű névjegyeket használnak.
A kétdimenziós vonalkód először az autóiparban terjedt el, majd később gyorsan népszerűvé vált világszerte különböző területeken, az utóbbi években főként az okostelefonok világában. Dióhéjban, a QR-kód (Quick Response) valójában egy kétdimenziós vonalkód, 100-szor nagyobb tárolási kapacitással rendelkezik, mint egy hagyományos áruházi vonalkód. A QR-kód az egyik legerősebb marketing eszköz lett mára a mobil szektorban. Ha QR kóddal ellátott névjegykártyát használsz, ez egy kiváló módja annak, hogy összekapcsold egymással az off-line és az on-line világot.
Mi nem egy gyorsnyomda vagyunk (mint amilyeneket találhatsz a bevásárlóközpontokban). Nem támogatjuk a tintasugaras vagy digitális, színes lézer technikával készülő névjegykártya nyomtatást. A tintasugaras és lézer nyomatok minőségét mindenki ismeri, meg sem közelítik a lényegesen magasabb szinvonalú ofszet nyomtatás eredményét. Az olcsóbb gyártási technológiák esetében nincs garancia arra, hogy az általad kinézett kártya minták meg fognak egyezni azzal, amit a kezedbe kapsz. Ez annak köszönhető, hogy a tintasugaras nyomtatók és lézer berendezések mind-mind különböző eredményeket produkálnak. Nos, MI ezért nem kínálunk Expressz gyorsasággal elkészülő kártyákat "filléres" áron. Ha neked megfelelő az a minőség is, akkor nem mi leszünk számodra a megfelelő partner.
Az ofszet nyomtatás egy gyakran használt nyomtatási technika, amelyet úgy kell elképzelni, hogy a tintával bekent kép átkerül (vagyis "ofszetelődik") egy lemezről egy gumigörgőre, majd onnan a papírra, vagyis a nyomtatási felületre. Mi a 2540 dpi felbontású CMYK (cián, bíbor, sárga és fekete) négyszínű ofszet nyomtatási folyamatot alkalmazzuk.
Minden projekt ára tartalmazza a professzionális előkészítést (beleértve a személyes webcímhez tartozó QR kód elkészítését is), továbbá az ár függ a megrendelt mennyiségtől, függ a felhasznált festék, papír, nyomólemez, formára vágás és speciális befejező műveletek (minőség ellenőrzés, válogatás, csomagolás) mértékétől is.
Ez egy olyan terület amire mi specializálódtunk. Ha egy névjegykártyának mindkét oldala színesben nyomtatott, az sokkal nagyobb benyomást kelt, mint az egyoldalas kátyák. Ezek általában nem a szemetesben végzik. Az is igaz, hogy a két oldalas nyomtatás picit drágább, mint az egyoldalas, hiszen további gyártási időre van szükség a kártyák előállítása során.
Javasoljuk, ha még nem rendeltél tőlünk, minimum 250 kártyát rendelj, különösen, ha komolyan gondolod azt, amivel foglalkozol, és amihez szeretnéd a kártyékat felhasználni. Ha most csak 150 darabot rendelsz, és 2 hónap múlva azt veszed észre, hogy elfogyott, akkor majd mérges leszel, hogy miért nem rendeltél kapásból többet. Ezért azt ajánljuk az első rendelés során mindig egy nagyobb csomagot válassz, ne a legkisebbet, hiszen láthatod, dupla mennyiség nem a kétszeresébe kerül. Azt is vedd figyelembe, hogy a nyomólemezeket csak egyszer tudjuk felhasználni, így ha 2 hónap múlva megint szeretnél rendelni, akkor újra fogjuk kezdeni a gyártást, tehát minden egyes alkalommal, amikor ugyanabból a kártyából rendelsz, mindig az árlistában szereplő árat fogjuk Tőled elkérni, nem lesz kevesebb a termék ára azért, mert korábban már rendeltél belőle.
A kártyák megrendelésével még nem indul el a gyártási folyamat. Miután kifizetted a megrendelt kártyáidat és a megrendelés összege beérkezett hozzánk, akkor indítjuk el a kátyák gyártását. Ennek az átfutása sok tényező függvénye, de maximum 7-10 munkanap. Ha a kártyák elkészültek, egy erre szakosodott csapat előkészíti azokat szállításra. Minden szállítási határidőt csak becsülni tudunk. A 9x5.eu nem felelős a belföldi és/vagy nemzetközi postai szolgáltatók, futárcégek késedelmes teljesítéseiért. A 9x5.eu csapatának nincs befolyása arra, hogy a futárszolgálatok vagy bármilyen más fuvarozó cég milyen ütemben és mikor szállítja ki a megrendelt termékeket. Így sajnos nem tudunk garantálni egy pontos dátumot a kártyák kézbesítésére. A 9x5.eu felelőssége kizárólag arra az időtartamra korlátozódik, ami a megrendelés beérkezése, annak jóváhagyása, valamint a kártyák Posta vagy futárszolgálat felé történő átadása között telik el. A 9x5.eu felelőssége ott végződik, amikor a Posta vagy futárcég birtokba veszi a csomagot. A 9x5.eu semmilyen esetben sem felelős a Postai szolgáltató vagy a futárcég részéről felmerülő szállítási késedelemből adódóan.
Miután jóváhagytad a megrendelésedet és ki is fizetted a megrendelés összegét, bármikor visszavonhatod a megrendelésedet. Ha a gyártás még nem kezdődött el, visszatérítjük a megrendelés teljes összegét. Ha a gyártás már megkezdődött, akkor lemondás esetén már csak a csomagolási, kezelési, szállítási költség visszatérítésére van lehetőség. Az, hogy hol tart a megrendelésed folyamata, nyomon tudod követni az adminisztrációs felületeden.
Mi mindent megteszünk, hogy az ügyfeleink hibátlan, minőségi termékeket kapjanak kézhez. Bár mindig alaposan megvizsgáljuk a kártyákat a szállítás előtt, az a tapasztalatunk, hogy igen ritkán, de a szállítás során előfordulhat, hogy a csomag megsérül, s így a kártyák részebn vagy teljesen elvesznek, vagy fizikailag károsodhatnak. Ha egy olyan csomagot kapsz kézhez, amelyből hiányoznak kártyák vagy a csomag látszólag sérült, egyrészt már a kézbesítőnél, vagy a futárnál megtagadhatod a csomag átvételét, és kérheted, hogy a küldeményt vigyék vissza a feladónak, és erről vegyetek fel azonnal egy jegyzőkönyvet. Ezt követően, vagy abban az esetben, ha a sérülésről csak azután szereztál tudomást, hogy a küldemény már átvételre került, ebben az esetben azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk. A 9x5.eu nem felelős a szállítás során keletkezett károkért. Ha a küldeményt a futártól vagy a postástól átvetted, és nem reklamáltál a sérülés miatt, vedd figyelembe, hogy a szerződésben foglaltak teljesültek, ugyanis a mi szerződésünk csak addig a pontig tart, amikor a fuvarozó cég (Posta vagy futár) a küldeményt neked átadta. További információért, még kérlek olvasd el a Visszaküldésre vonatkozó információkat az Általános Szerződési Feltételekben.
Ha a nyomtatás nem felel meg az ipari szabványoknak, mert valami gyártási hiba történt, azért mi vállaljuk a felelősséget, és kérésedre újragyártjuk a kártyáidat díjmentesen, visszatérítjük a megrendelésed összegét, vagy a megrendelésed összegét beszámítjuk egy későbbi megrendelésedbe. Ugyanakkor nem térítünk vissza pénzt és nem is gyártjuk újra a kártyáidat akkor, ha a hibát nem mi követtük el, hanem Te adtad le rosszul a megrendelésedet, és jóvá is hagytad azt a hibás adatokkal. Tehát ha rossz csomagot kértél, más daraszámot vagy kártya mintát szerettél volna, és bármilyen, a kártyán szereplő szöveges információban hiba maradt, mindezekért mi nem tartozunk felelősséggel, és nem vagyunk kötelesek feléd kártérítést fizetni, vagy bármilyen kedvezményt biztosítani a későbbi megrendeléseid során.
Újra nyomtatható tétel, vagy visszatéríthető a megrendelés összege: Gyártási hiba történt a nevünkben a gyártási folyamat során (pl. kérted a QR kódot, de az mégsem került rá kártyára).
Nem újra nyomtatható tétel, nem téríthető vissza a megrendelés összege: Nyelvtani vagy helyesírási hibák vagy más minta került a kártyára, mint amelyet Te szerettél volna, de amit megkaptál, tökéletesen megegyezik azzal, mint amit jóváhagytál a megrendelés során.
Ne tűzz ki túl nagy célt. Talán kioszthatsz öt névjegykártyát egy hét alatt vagy egyet egy nap alatt, vagy hetet egy nap alatt. Tűzz ki annyit célul, amire Neked szükséged van ahhoz, hogy kitermelj egy jó érdeklődőt. Nos, ha ehhez húsz névjegykártya kell, akkor minden húsz névjegykártya után elvárhatod a rendszered másolódását. Ha negyven névjegykártya kell hozzá, akkor annyi kell. Ha csak kettő kell, már nagyon jó vagy az első alkalommal történő meggyőzésben. Akármi kelljen is hozzá, elkezdesz megsokszorozódni, és előállsz egy sikeres formulával, annak tekintetében, hogy hány embert kell meghívnod, és hány embert kell nyomon követned ahhoz, hogy elérd a pénzügyi álmaidat.

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Vélemények, tapasztalatok (9x5.eu)

OSZD MEG TE IS VELÜNK! A véleményed fontos a számunkra!
Küldd be Te is a tapasztalataidat, javaslataidat a rendszerünkkel kapcsolatosan.

Gabriela Streit (OneLife)

"Kedves 9x5.eu csapat! Ma kaptam meg a megrendelt névjegykártyáimat és nagyon elégedett vagyok velük..."

Bővebben...

Tatyana Alpatova (DoTerra)

"Hi srácok! Tegnap kaptam meg a kártyákat és szeretnék köszönetet mondani a gyors kiszolgálásért..."

Bővebben...

Pásztor Julianna (Morinda)

"Kedves Com-Ware Kft.! Köszönjük szépen a remek szolgáltatást. A megrendelt kártyáim..."

Bővebben...

Claudia Böhm (HLBS Network)

"Rendkívül felhasználóbarát a weboldalatok, könnyű rajta eligazodni, az pedig végképp fantasztikus..."

Bővebben...

Sabrina Schulz (Kannaway)

"Hello! Csak azt akartam Nektek megírni, hogy tudjátok megkaptam a névjegykártyákat..."

Bővebben...

Jessica Girelli (Rain)

"Ciao!!! Nemrég kaptam meg a kártyákat, melyek túlszárnyalták a várakozásaimat..."

Bővebben...


Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Vélemények, tapasztalatok (SmartNetworking System)

OSZD MEG TE IS VELÜNK! A véleményed fontos a számunkra!
Küldd be Te is a tapasztalataidat, javaslataidat a rendszerünkkel kapcsolatosan.

Franz Roither (LikesXL / XPRO)

"Nagyon örültem, hogy a SmartNetworking rendszert tesztelő első emberek közé tartozhattam..."

Bővebben...

Dimitríj Ushakov (QW Lianora Swiss)

"Az elmúlt 3-4 évben én inkább csak "megfigyelő" voltam. A közelmúltban egy barátom megmutatta nekem..."

Bővebben...

Wei Lin Chua (Bitqyck)

"Elkezdtem használni ezt a rendszert, és az alsóvonalam FELROBBANT. A rendszeretek segítségével..."

Bővebben...

Zamil Toyo (Bitclub Network)

"Wow! Milyen figyelemre méltó rendszer! Most már 24 óránként csatlakozik egy új ember a csapatomhoz..."

Bővebben...

Alexandru Popescu (WorldVentures)

"Nemrégiben csatlakoztam, és elkezdtem használni a rendszereteket. Szinte azonnal kaptam jó visszajelzéseket..."

Bővebben...

Karina Nilsen (Valentus)

"Szeretném elmondani nektek, hogy teljesen megváltoztathatja az életeteket az, ha használjátok ezt a szolgáltatást..."

Bővebben...

A Cookie-król: Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt. További információért kattints ide!